Archives : October-2014

Në majën e një mali në jugperëndim të Serbisë shtrihet fshati i vogël Zabrdje, ku jetojnë dhe tre vëllezërit Jankoviç. Në këtë film dokumentar tregohen vështirësitë e jetesës së tyre aq më tepër për faktin se që të tre ata janë të pamartuar dhe se fshati nuk ka më gra apo vajza. Një nga arsyet ..

Read more

Kronologjia e Shqipërisë -.  1000 p.k. Ilirët, pasardhësit e popullit të lashtë Indo-Evropian. u vendosën në pjesën veriore të Gadishullit Ballkanik. 358 p.k. Ilirët u mundën nga Filipi i dytë i Ma..

Read more

                                  Kjo është një përmbedhje e të gjitha gazetave shqiptare, por jo vetëm të Shqipërisë, ka dhe gazetat në gjuhën shqipe në republikën e Kosovës të Maqedonisë, të Greqisë dhe të Italisë. Nëse kemi harruar ndonjë ju lutemi kontaktoni me ne që ta shtojmë. Ju faleminderit! ..

Read more