Bishtlëkundësi i bardhë

  Kafshë


Bishtlëkundësi i bardhë

EMRI LATINISHT

Motacilla alba

Emërtime të tjera:
⦁ bishtundësi i bardhë
⦁ bishtatunda
⦁ bishtdylberja e bardhë
⦁ dylmerja e bardhë
⦁ delmerja
⦁ zogu i dhenëve
⦁ bishtgjata e bardhë
⦁ çobanka
⦁ trinca
⦁ cingra
⦁ çiriçinga
⦁ tundbishtja
⦁ zogdhenësh

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Motacilla alba alba cropped by Artur Mikołajewski – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Motacilla_alba_alba_cropped.JPG#/media/File:Motacilla_alba_alba_cropped.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Bishtlëkundësi i bardhë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/bishtl%c3%abkund%c3%absi-i-bardh%c3%ab
"Bishtlëkundësi i bardhë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018