Bretkoca e zhdërvjedhtë

  Kafshë


Bretkoca e zhdërvjedhtë

EMRI LATINISHT

Rana dalmatina

Emërtime të tjera:
⦁ bretkoca dalmatine
⦁ bretkoca kërcimtare

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Rana dalmatina01. Licensed under FAL via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Rana_dalmatina01.jpg#/media/File:Rana_dalmatina01.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Bretkoca e zhdërvjedhtë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/bretkoca-e-zhd%c3%abrvjedht%c3%ab
"Bretkoca e zhdërvjedhtë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018