Buzoçi velundrues

  Kafshë


Buzoçi velundrues

EMRI LATINISHT

Symphodus doderleini

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Symphodus doderleini (Stefano Guerrieri) by Etrusko25 – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Symphodus_doderleini_(Stefano_Guerrieri).jpg#/media/File:Symphodus_doderleini_(Stefano_Guerrieri).jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Buzoçi velundrues":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/buzo%c3%a7i-velundrues
"Buzoçi velundrues," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018