Dallëndyshja e detit ballbardhë

  Kafshë


Dallëndyshja e detit ballbardhë

EMRI LATINISHT

Sterna albifrons

Emërtime të tjera:
⦁ dallëndyshja e vogël e detit

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Charrancito Sternula albifrons 7 by Agustín Povedano from El Puerto de Santa María, Extremadura y Andalucía – Marcapáginas 3. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Charrancito_Sternula_albifrons_7.jpg#/media/File:Charrancito_Sternula_albifrons_7.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Dallëndyshja e detit ballbardhë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/dall%c3%abndyshja-e-detit-ballbardh%c3%ab
"Dallëndyshja e detit ballbardhë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018