Tërshëra

  Bimë


Tërshëra

EMRI LATINISHT
Avena sativa

Emërtime të tjera
● tërshanë
● tërshërë

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Avena sativa 003 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Avena_sativa_003.JPG#/media/File:Avena_sativa_003.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Tërshëra":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/t%c3%abrsh%c3%abra
"Tërshëra," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018