Tharbëtusha

  Bimë


Tharbëtusha

EMRI LATINISHT
Oxalis acetosella

Emërtime të tjera
● tharbëtusha e thertimtë
● tharbëticë
● sullupjesë

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Oxalis acetosella LC0190 by Jörg Hempel – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 de via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Oxalis_acetosella_LC0190.jpg#/media/File:Oxalis_acetosella_LC0190.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Tharbëtusha":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/tharb%c3%abtusha
"Tharbëtusha," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018