TRE VETË KAPËRXEJNË MALIN

  Kinoteka

Tre vetë kapërxejnë malin

Viti:
1988

Zhanri:
Aksion, Dramë

Shteti:
Shqipëri

Prodhuesi i filmit – Studio:
Albfilm, Tirana

Data e Publikimit:

Regjia:
Besim Kurti

Producent:

Skenari:
Naum Prifti, File Valter

Muzika:
Maksim Shehu

Aktorë:
● Taulant Godaj
● Piro Malaveci
● Ilia Shyti
● Abdurrahman Shala
● Perika Gjezi
● Ndrek Shkjezi
● Petraq Xhillari
● Spiro Petromilo
● Simon Bitri
● Shpëtim Shmili
● Marko Bitraku
● Pandi Siku
● Hatiqet Bendo
● Antoneta Fishta
● Enkeleda Goga
● Jetmira Dusha
● Eduard Çala
● Enver Dauti
● Petrit Reçi

Subjekti:
Një fshat i vogël gjatë luftës së Dytë Botërore. Për shkak të varfërisë së thellë disa fshatarë grabisin mallra përtej kufirit malor. Një hendek i madh hapet midis fshatarëve dhe atyre që luftojnë armikun.

Pamje nga Filmi

Vlerësimi IMDB:

Burime, referenca dhe shënime:
Filmat shqiptarë
✤ Lidhja në IMDB


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "TRE VETË KAPËRXEJNË MALIN":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/tre-vet%c3%ab-kap%c3%abrxejn%c3%ab-malin
"TRE VETË KAPËRXEJNË MALIN," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018