UKA I BJESHKËVE TË NËMURA

  Kinoteka

Uka i Bjeshkëve të nëmura

I njohur gjithashtu si:
Vuk sa Prokletija, Der Wolf aus dem verfluchten Gebirge, Elátkozott hegyek farkasa, Msciciel z Przekletej Góry, Vuk dalla montagna Prokletjie

Viti:
1968

Zhanri:

Shteti:
Jugosllavi

Prodhuesi i filmit – Studio:

Data e Publikimit:

Regjia:
Miomir ‘Miki’ Stamenkovic

Producent:

Skenari:
Kole Casule, Murteza Peza, Abdurrahman Shala

Muzika:
Rexho Muliqi (as Redzo Mulic)

Aktorë:
● Ljuba Tadic
● Abdurrahman Shala
● Josif Tatic
● Faruk Begolli
● Vesna Krajina
● Darko Damevski
● Melihate Ajeti
● Branko Plesa
● Dragomir Felba
● Vukan Dimevski
● Milutin Jasnic
● Katarina Josipi
● Dragi Kostovski
● Slobodanka Markovic
● Shani Pallaska
● Alenka Rancic
● Ivan Vukov

Subjekti:

Pamje nga Filmi

Vlerësimi IMDB:
8.1

Burime, referenca dhe shënime:
Filmat shqiptarë
✤ Lidhja në IMDB


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "UKA I BJESHKËVE TË NËMURA":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/uka-i-bjeshk%c3%abve-t%c3%ab-n%c3%abmura
"UKA I BJESHKËVE TË NËMURA," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018