Ushojza pa kërcell

  Bimë


Ushojza pa kërcell

EMRI LATINISHT
Carlina acaulis

Emërtime të tjera
● roshetkë
● qumështore

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Carlina acaulis Prague 2011 1 by Karelj – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Carlina_acaulis_Prague_2011_1.jpg#/media/File:Carlina_acaulis_Prague_2011_1.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Ushojza pa kërcell":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/ushojza-pa-k%c3%abrcell
"Ushojza pa kërcell," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018