Ushqerza e rëndomtë

  Bimë


Ushqerza e rëndomtë

EMRI LATINISHT
Echium vulgare

Emërtime të tjera

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ EchiumVulgare-plant1-hr. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:EchiumVulgare-plant1-hr.jpg#/media/File:EchiumVulgare-plant1-hr.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Ushqerza e rëndomtë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/ushqerza-e-r%c3%abndomt%c3%ab
"Ushqerza e rëndomtë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018