Veronika mjekësore

  Bimë


Veronika mjekësore

EMRI LATINISHT
Veronica officinalis

Emërtime të tjera
● lulemize mjeksore
● çaj mali

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Veronica officinalis 1168 by Walter Siegmund (talk) – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Veronica_officinalis_1168.JPG#/media/File:Veronica_officinalis_1168.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Veronika mjekësore":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/veronika-mjek%c3%absore
"Veronika mjekësore," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018