Voshtra e rëndomtë

  Bimë


Voshtra e rëndomtë

EMRI LATINISHT
Ligustrum vulgare

Emërtime të tjera
● boshtër
● fenukël
● gjepër
● voshtër
● zhibkës
● gjipsi

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Растения в Седово 272 by Andrew Butko. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%A0%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F_%D0%B2_%D0%A1%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%BE_272.jpg#/media/File:%D0%A0%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F_%D0%B2_%D0%A1%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%BE_272.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Voshtra e rëndomtë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/voshtra-e-r%c3%abndomt%c3%ab
"Voshtra e rëndomtë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018