ZËVENDËSI I GRAVE

  Kinoteka

Zëvendësi i grave

Viti:
1987

Zhanri:
Komedi, Familjar

Shteti:
Shqipëri

Prodhuesi i filmit – Studio:
Albafilm-Tirana

Data e Publikimit:

Etiketë:
Bazuar në Novelë

Regjia:
Fehmi Hoshafi, Eduard Makri

Producent:

Skenari:
Fehmi Hoshafi, Teodor Laço, Kastriot Mahilaj

Muzika:
Agim Krajka

Aktorë:
● Mirush Kabashi
● Aleko Prodani
● Rabie Hyka
● Birçe Hasko
● Xhulieta Kulla
● Viktor Gjoka
● Marta Burda
● Ingrid Mukeli
● Fadil Hasa
● Dhurata Sefa
● Dashuri Lloti
● Suela Konjari
● Marilda Cicani
● Ali Dauti
● Dhimitër Mara
● Muharrem Hoxha
● Luftar Pajo

Subjekti:
Lisimaku vazhdimisht caktohet të zëvëndësojë gratë e ndërmarrjes gjatë lejes së tyre të lindjes. Rritja e Lisimakut në karakter arrihet përmes situatave të papritura ku komikja ndërthuret me dramatiken.

Pamje nga Filmi

Vlerësimi IMDB:

Burime, referenca dhe shënime:
Filmat shqiptarë
✤ Lidhja në IMDB


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "ZËVENDËSI I GRAVE":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/z%c3%abvend%c3%absi-i-grave
"ZËVENDËSI I GRAVE," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018