Zambaku i bardhë

  Bimë


Zambaku i bardhë

EMRI LATINISHT
Lilium candidum

Emërtime të tjera

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ LILIUM CANDIDUM – LLOBERA – IB-715 (Lliri blanc) by Isidre blanc – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:LILIUM_CANDIDUM_-_LLOBERA_-_IB-715_(Lliri_blanc).JPG#/media/File:LILIUM_CANDIDUM_-_LLOBERA_-_IB-715_(Lliri_blanc).JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Zambaku i bardhë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/zambaku-i-bardh%c3%ab
"Zambaku i bardhë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018