Zvarritësi krahëkuq

  Kafshë


Zvarritësi krahëkuq

EMRI LATINISHT

Tichodroma muraria

Emërtime të tjera:
⦁ losa

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Tichodroma muraria02 cropped by derivative work: Hämbörger (talk)Tichodroma_muraria02.jpg: User:Kulac – Tichodroma_muraria02.jpg. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tichodroma_muraria02_cropped.jpg#/media/File:Tichodroma_muraria02_cropped.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Zvarritësi krahëkuq":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/zvarrit%c3%absi-krah%c3%abkuq
"Zvarritësi krahëkuq," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018