Aeroplankë

  Kafshë


Aeroplankë

EMRI LATINISHT

Gymnura altavela

Emërtime të tjera:
⦁ raja flutur therëse

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Gymnura altavela by NOAA Northeast Fisheries Science Center – http://www.nefsc.noaa.gov/albatross4/pics/2002/al0210l2/al0210l2.htm. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Gymnura_altavela.jpg#/media/File:Gymnura_altavela.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Aeroplankë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/aeroplank%c3%ab
"Aeroplankë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018