Ariu i murmë

  Kafshë


Ariu i murmë

EMRI LATINISHT

Ursus arctos

Emërtime të tjera:
⦁ kryemadhi
⦁ kukumjaçka e detit

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Brown-bear-in-spring by Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Brown-bear-in-spring.jpg#/media/File:Brown-bear-in-spring.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Ariu i murmë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/ariu-i-murm%c3%ab
"Ariu i murmë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018