Artemisja e lëmuar

  Kafshë


Artemisja e lëmuar

EMRI LATINISHT

Dosinia lupinus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Dosinia lupinus2 by Jan Johan ter Poorten; modified by Tom Meijer – http://www.spirula.nl/images/nl_soorten/marien/Dosinia_lupinus.jpg. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Dosinia_lupinus2.jpg#/media/File:Dosinia_lupinus2.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Artemisja e lëmuar":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/artemisja-e-l%c3%abmuar
"Artemisja e lëmuar," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018