Ashidie yllore

  Kafshë


Ashidie yllore

EMRI LATINISHT

Botryllus schlosseri

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Botryllus schlosseri (Pallas, 1766) 1 by Parent Géry – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Botryllus_schlosseri_(Pallas,_1766)_1.jpg#/media/File:Botryllus_schlosseri_(Pallas,_1766)_1.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Ashidie yllore":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/ashidie-yllore
"Ashidie yllore," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018