Astako

  Kafshë


Astako

EMRI LATINISHT

Palinurus elephas

Emërtime të tjera:
⦁ lemçja

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Europ Languste by Michael Wolf – Own work. Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Europ_Languste.jpg#/media/File:Europ_Languste.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Astako":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/astako
"Astako," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018