Bajame deti

  Kafshë


Bajame deti

EMRI LATINISHT

Glycymeris glycymeris

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Glycymeris glycymeris by © Hans Hillewaert. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Glycymeris_glycymeris.jpg#/media/File:Glycymeris_glycymeris.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Bajame deti":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/bajame-deti
"Bajame deti," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018