Ballëgjeri laraman

  Kafshë


Ballëgjeri laraman

EMRI LATINISHT

Hypophthalmichthys nobilis

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Hypophthalmichthys nobilis2 by I, KENPEI. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Hypophthalmichthys_nobilis2.jpg#/media/File:Hypophthalmichthys_nobilis2.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Ballëgjeri laraman":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/ball%c3%abgjeri-laraman
"Ballëgjeri laraman," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018