Barburiqi me kreshtë

  Kafshë


Barburiqi me kreshtë

EMRI LATINISHT

Scartella cristata

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Scartella cristata 25-09-07 DSCF1035 by Etrusko25 – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Scartella_cristata_25-09-07_DSCF1035.jpg#/media/File:Scartella_cristata_25-09-07_DSCF1035.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Barburiqi me kreshtë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/barburiqi-me-kresht%c3%ab
"Barburiqi me kreshtë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018