Barkuleci

  Kafshë


Barkuleci

EMRI LATINISHT

Gambusia holbrooki

Emërtime të tjera:
⦁ peshku i mushkonjave

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Gambusia holbrooki 2 by etrusko25 – Gambusia holbrooki female and maleUploaded by Fredlyfish4. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Gambusia_holbrooki_2.jpg#/media/File:Gambusia_holbrooki_2.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Barkuleci":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/barkuleci
"Barkuleci," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018