Bengu

  Kafshë


Bengu

EMRI LATINISHT

Oriolus oriolus

Emërtime të tjera:
⦁ fikca
⦁ ficka
⦁ fikësi
⦁ planosi
⦁ fuga (femra)

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Oriolus oriolus Ayodar 1 by Paco Gómez from Castellón, Spain – Oropéndola macho.jpg. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Oriolus_oriolus_Ayodar_1.jpg#/media/File:Oriolus_oriolus_Ayodar_1.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Bengu":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/bengu
"Bengu," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018