Bilbilthi fushor i kallamave

  Kafshë


Bilbilthi fushor i kallamave

EMRI LATINISHT

Acrocephalus arundinaceus

Emërtime të tjera:
⦁ cika me mustaqe
⦁ cijka me mustaqe
⦁ çika me mustaqe

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Acrocephalus arundinaceus adult NRM by User:Aelwyn – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Acrocephalus_arundinaceus_adult_NRM.jpg#/media/File:Acrocephalus_arundinaceus_adult_NRM.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Bilbilthi fushor i kallamave":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/bilbilthi-fushor-i-kallamave
"Bilbilthi fushor i kallamave," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018