Bilbilthi kokëzi

  Kafshë


Bilbilthi kokëzi

EMRI LATINISHT

Sylvia melanocephala

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Sardinian Warbler Sylvia melanocephala by Andreas Trepte – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sardinian_Warbler_Sylvia_melanocephala.jpg#/media/File:Sardinian_Warbler_Sylvia_melanocephala.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Bilbilthi kokëzi":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/bilbilthi-kok%c3%abzi
"Bilbilthi kokëzi," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018