Bishtlëkundësi i verdhë

  Kafshë


Bishtlëkundësi i verdhë

EMRI LATINISHT

Motacilla flava

Emërtime të tjera:
⦁ bishtundësi i verdhë
⦁ bishtdylberja e verdhë
⦁ dylmerja e verdhë
⦁ trinka e verdhë
⦁ bishtgjatë e verdhë

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Motacilla flava feldegg Kurdistan by Dûrzan cîrano – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Motacilla_flava_feldegg_Kurdistan.jpg#/media/File:Motacilla_flava_feldegg_Kurdistan.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Bishtlëkundësi i verdhë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/bishtl%c3%abkund%c3%absi-i-verdh%c3%ab
"Bishtlëkundësi i verdhë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018