Blini i Drinit

  Kafshë


Blini i Drinit

EMRI LATINISHT

Acipenser naccarii

Emërtime të tjera:
⦁ blini i bardhë
⦁ blini i Adriatikut

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Acipenser sp.1 – Aquarium Finisterrae by Drow_male – Own work. Licensed under GFDL via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Acipenser_sp.1_-_Aquarium_Finisterrae.JPG#/media/File:Acipenser_sp.1_-_Aquarium_Finisterrae.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Blini i Drinit":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/blini-i-drinit
"Blini i Drinit," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018