Bolla e rërës

  Kafshë


Bolla e rërës

EMRI LATINISHT

Eryx jaculus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Eryx jaculus familaris by Viki at the German language Wikipedia. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Eryx_jaculus_familaris.jpg#/media/File:Eryx_jaculus_familaris.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Bolla e rërës":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/bolla-e-r%c3%abr%c3%abs
"Bolla e rërës," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018