Breshkëza e panxharit

  Kafshë


Breshkëza e panxharit

EMRI LATINISHT

Cassida nebulosa

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Nebelschildkäfer (Cassida nebulosa) 4809 by Hedwig Storch – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Nebelschildk%C3%A4fer_(Cassida_nebulosa)_4809.JPG#/media/File:Nebelschildk%C3%A4fer_(Cassida_nebulosa)_4809.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Breshkëza e panxharit":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/breshk%c3%abza-e-panxharit
"Breshkëza e panxharit," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018