Breshka e detit

  Kafshë


Breshka e detit

EMRI LATINISHT

Caretta caretta

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Caretta caretta 060417w2 by Strobilomyces – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Caretta_caretta_060417w2.jpg#/media/File:Caretta_caretta_060417w2.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Breshka e detit":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/breshka-e-detit
"Breshka e detit," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018