Breshka e drithrave

  Kafshë


Breshka e drithrave

EMRI LATINISHT

Aelia rostrata

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ By Göran Liljeberg – https://dina-web.net/naturalist/species/948826c5-d93d-491d-80c5-2c0558986478, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=62341551


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Breshka e drithrave":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/breshka-e-drithrave
"Breshka e drithrave," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018