Breshkujca qafëshiritore

  Kafshë


Breshkujca qafëshiritore

EMRI LATINISHT

Mauremys rivulata

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Mauremys rivulata captive by Etienne Boncourt (Goodshort) – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Mauremys_rivulata_captive.JPG#/media/File:Mauremys_rivulata_captive.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Breshkujca qafëshiritore":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/breshkujca-qaf%c3%abshiritore
"Breshkujca qafëshiritore," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018