Brumbulli dimëror

  Kafshë


Brumbulli dimëror

EMRI LATINISHT

Geotrupes vernalis

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Croat fg105 by Fritz Geller-Grimm – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Croat_fg105.jpg#/media/File:Croat_fg105.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Brumbulli dimëror":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/brumbulli-dim%c3%abror
"Brumbulli dimëror," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018