Brumbulli i bajgave

  Kafshë


Brumbulli i bajgave

EMRI LATINISHT

Scarabaeus sacer

Emërtime të tjera:
⦁ bubuzheli
⦁ vusha
⦁ zhuzhulli

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Scarabaeus by Plegadis – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Scarabaeus.JPG#/media/File:Scarabaeus.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Brumbulli i bajgave":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/brumbulli-i-bajgave
"Brumbulli i bajgave," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018