Brumbulli me bri i bajgave

  Kafshë


Brumbulli me bri i bajgave

EMRI LATINISHT

Copris lunaris

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Copris lunaris side by Siga – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Copris_lunaris_side.JPG#/media/File:Copris_lunaris_side.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Brumbulli me bri i bajgave":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/brumbulli-me-bri-i-bajgave
"Brumbulli me bri i bajgave," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018