Buburreci katërpikësh

  Kafshë


Buburreci katërpikësh

EMRI LATINISHT

Clytra quadripunctata

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Ab insect 063 by Andrew Butko. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ab_insect_063.JPG#/media/File:Ab_insect_063.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Buburreci katërpikësh":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/buburreci-kat%c3%abrpik%c3%absh
"Buburreci katërpikësh," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018