Buburreci kokërrizor

  Kafshë


Buburreci kokërrizor

EMRI LATINISHT

Capnodis cariosa

Emërtime të tjera:
⦁ brumaçi

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Capnodis cariosa bl by Siga – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Capnodis_cariosa_bl.JPG#/media/File:Capnodis_cariosa_bl.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Buburreci kokërrizor":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/buburreci-kok%c3%abrrizor
"Buburreci kokërrizor," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018