Bukla

  Kafshë


Bukla

EMRI LATINISHT

Stromateus fiatola

Emërtime të tjera:
⦁ pëllëmbëza e detit

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ By Bloch, Marcus Elieser – https://www.flickr.com/photos/biodivlibrary/7064488941, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=43204980


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Bukla":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/bukla
"Bukla," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018