Bulkthi i arave

  Kafshë


Bulkthi i arave

EMRI LATINISHT

Gryllus campestris

Emërtime të tjera:
⦁ torrkaçi

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Gryllus campestris (2321107154) by Gilles San Martin from Namur, Belgium – Gryllus campestrisUploaded by Jacopo Werther. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Gryllus_campestris_(2321107154).jpg#/media/File:Gryllus_campestris_(2321107154).jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Bulkthi i arave":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/bulkthi-i-arave
"Bulkthi i arave," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018