Bulkthi i djerrinave

  Kafshë


Bulkthi i djerrinave

EMRI LATINISHT

Melanogryllus desertus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ By Gilles San Martin from Namur, Belgium – Melanogryllus desertus, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=45480635


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Bulkthi i djerrinave":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/bulkthi-i-djerrinave
"Bulkthi i djerrinave," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018