Bumella

  Kafshë


Bumella

EMRI LATINISHT

Blatta orientalis

Emërtime të tjera:
⦁ bumalla
⦁ buxhuleku
⦁ kacabuni
⦁ furrëtarja e zezë

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Cockroach May 2007-1 by Alvesgaspar – Own work (own photo). Licensed under GFDL via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cockroach_May_2007-1.jpg#/media/File:Cockroach_May_2007-1.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Bumella":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/bumella
"Bumella," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018