Bushiq deti

  Kafshë


Bushiq deti

EMRI LATINISHT

Bulla striata

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Bulla striata 01 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bulla_striata_01.JPG#/media/File:Bulla_striata_01.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Bushiq deti":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/bushiq-deti
"Bushiq deti," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018