Buzoçi

  Kafshë


Buzoçi

EMRI LATINISHT

Symphodus tinca

Emërtime të tjera:
⦁ peshku jeshil
⦁ buzoçi pallua
⦁ shapurina

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Symphodus tinca mâle avec des femelles (Linnaeus, 1758) by Parent Géry – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Symphodus_tinca_m%C3%A2le_avec_des_femelles_(Linnaeus,_1758).jpg#/media/File:Symphodus_tinca_m%C3%A2le_avec_des_femelles_(Linnaeus,_1758).jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Buzoçi":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/buzo%c3%a7i
"Buzoçi," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018