Buzoçi turigjatë

  Kafshë


Buzoçi turigjatë

EMRI LATINISHT

Symphodus rostratus

Emërtime të tjera:
⦁ peshku i barit

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Symphodus rostratus Stefano Guerrieri by Etrusko25 – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Symphodus_rostratus_Stefano_Guerrieri.jpg#/media/File:Symphodus_rostratus_Stefano_Guerrieri.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Buzoçi turigjatë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/buzo%c3%a7i-turigjat%c3%ab
"Buzoçi turigjatë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018