Cërloi i zi pikalosh

  Kafshë


Cërloi i zi pikalosh

EMRI LATINISHT

Sturnus vulgaris

Emërtime të tjera:
⦁ cirloi
⦁ gargulli
⦁ garga
⦁ garbuli laraman
⦁ garbuli i rëndomtë
⦁ shtura kriklli

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Starling Inishbofin Galway by Craig Nash from Northern Ireland – Starling Sturnus vulgaris. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Starling_Inishbofin_Galway.jpg#/media/File:Starling_Inishbofin_Galway.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Cërloi i zi pikalosh":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/c%c3%abrloi-i-zi-pikalosh
"Cërloi i zi pikalosh," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018