Cerla e kopshtit

  Kafshë


Cerla e kopshtit

EMRI LATINISHT

Emberiza hortulana

Emërtime të tjera:
⦁ fuga e kopshtit

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Embhor by Pierre Dalous – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Embhor.jpg#/media/File:Embhor.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Cerla e kopshtit":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/cerla-e-kopshtit
"Cerla e kopshtit," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018