Cerla gushëgjelbër

  Kafshë


Cerla gushëgjelbër

EMRI LATINISHT

Emberiza cirlus

Emërtime të tjera:
⦁ fuga gushëgjelbër

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Cirl bunting cropped by Cirl_bunting.jpg: Paco Gómez from Castellón, Spainderivative work: Bogbumper (talk) – Cirl_bunting.jpg. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cirl_bunting_cropped.jpg#/media/File:Cirl_bunting_cropped.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Cerla gushëgjelbër":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/cerla-gush%c3%abgjelb%c3%abr
"Cerla gushëgjelbër," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018